Blogroll

Senarai Tajuk

Agama (500) Al-Quran (24) Amazing (284) Anak (50) Bahaya (59) Berita Dunia (1) Biskut Raya (68) Contest (1) Crazy (125) Doa (14) Download (74) E-Book (4) Fotografi (4) Garage Sale (3) Hiburan (316) Hidayah (26) Hot's (178) Ibadah (26) Info (660) Jahitan (7) Jawatan Kosong (2) Jimak (2) K-Pop (30) Kenderaan (148) Kesihatan (167) Kisah Benar (19) Kisah Sufi (47) Kitab (9) Lawak (93) Misteri (44) Most (67) Movie (85) Nabi Muhammad S.A.W (54) Ngeri (174) Novel (10) Pelancongan (2) Pelik (131) Pendidikan (405) Peraduan (1) Personal (165) Pertahanan (9) Rawatan Islam (6) Renungan (115) Resepi (357) Scarf / Shawl (8) Sejarah (38) Semasa (283) Sempoi (297) SEO (4) Seram (35) Sukan (222) Syiah (4) Teknologi (368) Tips (77) Top (10) Tudung (14) Tutorial (96) Ulama (54) Ustaz Azhar (35) Video (7) WallPaper (1) Yahudi (29)

Promosi Terbaru!!! Sila Klik Dibawah!!!

Thursday, January 15, 2015

Cara Aduan Masalah Duit BR1M 2015 Belum Dapat Lagi

Aduan pemohon yang mengalami masalah duit BR1M 2015 masih belum dapat lagi. Kepada anda yang layak untuk menerima Bantuan Rakyat 1Malaysia namun masih belum menerima duit BR1M, pembayaran menerusi akaun bank akan dikreditkan secara berperingkat mulai 12 Januari 2015 sehingga 31 Januari 2015. Perlu di ingatkan bahawa butiran nombor akaun bank anda mestilah tepat dan kemaskini maklumat peribadi telah dilakukan untuk mengelakkan pembayaran BR1M gagal diproses.

brim-2015

Bagi yang masih belum mengemukakan permohonan baharu atau kemaskini maklumat BR1M, anda boleh berbuat demikian sebelum tarikh tutup iaitu pada 31 Januari 2015. Manakala pemohon yang baru sahaja mengemukakan permohonan BR1M 2015 selepas 1 Januari 2015 pembayaran pula akan dibuat mulai 12 Februari 2015.

11 comments:

Kenapa suit brim belum masuk lagi padahal saya sudah kemaskini pada bulan disember Dan beri akaun RHB Dan saya sudah check online surah lulus.betul betul lambat

12hb feb check status da di luluskan n berjaya..siap dgn bank mybank bagai,tapi 14hb feb sy semak balik status sy da jdi dalam proses balik..sampai la sekarang tak masuk2 lagi..

saya pun sama kes mcm awak..hari tu dah lulus tp check balik hari ni dalam proses pulak..apa citer...

harini 25 februari... brim saya x masuk lg... ada sesiapa boleh bantu

br1m smpe skrg xdpt2 pn g....

br1m smpe skrg xdpt2 pn g....

semua yg ckp ni mmg kt sy pn jadi. sampai skang x dpt lg

cara yang paling ideal bg saya la..terus berurusan di kaunter BR1m di LHDN..Inn Sya Allah..berhasil..cuba yer :)

br1m saya lagi dah lulus tapi tak masuk lagi !!! :( !!!

Post a Comment

Assalamualaikum & Salam Sejahtera! Terima kasih atas kunjungan..Semoga ada manfaat bersama..Amin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jadual Kuliah Ustaz Azhar Idrus 2016

Jadual Kuliah Ustaz Azhar Idrus 2016

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More