Blogroll

Senarai Tajuk

Agama (500) Al-Quran (24) Amazing (284) Anak (50) Bahaya (59) Berita Dunia (1) Biskut Raya (68) Contest (1) Crazy (125) Doa (14) Download (74) E-Book (4) Fotografi (4) Garage Sale (3) Hiburan (316) Hidayah (26) Hot's (178) Ibadah (26) Info (660) Jahitan (7) Jawatan Kosong (2) Jimak (2) K-Pop (30) Kenderaan (148) Kesihatan (167) Kisah Benar (19) Kisah Sufi (47) Kitab (9) Lawak (93) Misteri (44) Most (67) Movie (85) Nabi Muhammad S.A.W (54) Ngeri (174) Novel (10) Pelancongan (2) Pelik (131) Pendidikan (405) Peraduan (1) Personal (165) Pertahanan (9) Rawatan Islam (6) Renungan (115) Resepi (357) Scarf / Shawl (8) Sejarah (38) Semasa (283) Sempoi (297) SEO (4) Seram (35) Sukan (222) Syiah (4) Teknologi (364) Tips (77) Top (10) Tudung (14) Tutorial (96) Ulama (54) Ustaz Azhar (35) Video (7) WallPaper (1) Yahudi (29)

Promosi Terbaru!!! Sila Klik Dibawah!!!

Friday, July 18, 2014

Ustaz Gila Seks Arah Ibu Mengandung Selak Kain Di Hospital Putrajaya

Seorang pengguna Facebook yang menggunakan nama Ella Sandera telah berkongsi pengalamannya yang hampir menjadi mangsa cabul seorang ustaz palsu di wad bersalin sebuah Hospital Putrajaya pada 14 Julai 2014 lalu. Ikuti penjelasan beliau dibawah.



“Syukur alhamdulillah.. allah menyelamatkan sy dr jadi mangsa cabul ustaz celop..
Kejadian berlaku di ward bersalin pagi tadi.

Ustaz : sy ustaz din dari darul shifa, datang nak urut perut, kalau baby songsang sy boleh betulkan, ada air apa2 sy boleh bacakan dan sy boleh bagi baby bila kuar nanti jadi anak yg soleh.

Sy: terkedu seketika.. dan berfikir( siapa dia ni, kenapa nak urut perut aku?)

Ustaz: baring sekarang dan buka kain, sy nak urut perut

Sy: ha?? Terus baring tapi was2.. dan bangun balik, “maaf ustaz sy segan lelaki tengok perut sy”

Ustaz: takpe, baring sekarang dan buka kain, sy ustaz jgn risau, sy boleh baca2kan..(kepala sekejap2 toleh ke pintu masuk ward mcm takut org masuk)

Sy: haaaa? Kau ni biar betul suka2 hati nak urut perut aku pepagi camni, kau siapa, datang dr mana, betul ke ustaz? Sambil berfikir lagi dgn was2.

Ustaz: kaki awk bengkak ni

Sy: eh eh.. suka2 engkau je.. bila pulak kaki aku bengkak.. (berfikir lagi) “Sy tak nak” kalau sy nak buka kain sy biar suami sy ada sebelah sy” kalau ustaz nak urut tggu suami sy ada sekali.

Ustaz: kalau macam tu ambil no fon sy dan minta no fon awk

Sy: sy tulis no fon suami

Ustaz: kepala toleh2 ke pintu masuk mcm ada yg tak kena dan tangan sekejap2 sapu anu dia.

Sy: sah dia ni tak betul…. suka2 hati kau nak pegang perut aku.. kau ustaz ke gila sex (berfikir lagi) masih dlm meadaan terkejut.

Nurse nak masuk dia terus keluar.

"Terus sy tanya kat nurse betul ke hospital ni ada ustaz yg urut2 perut ppuan peknen ni? Sah!!!!!! Nurse dan doctor kata takde, dan kalau ada pun hospital ni akan upah ustazah sajaha bukan uztaz. Dan satu org pun tak kenal siapa ustaz yg menamakan diri dia USTAZ DIN tadi.. pihak
security

sedang memeriksa cctv untuk sy buat pengecaman.

"Ya allah… nasib baik tak turut kehendak lelaki tadi, agak2 apa la nasib malang pagi ni kalau buka kain tadi.

Kepada semua ibu-ibu mengandung atau wanita yg berada di ward dan hospital, sila berhati-hati. Jangan cepat percaya dengan orang yang anda tak kenal.

Allah menyelamatkan saya hari ini. Jangan jadikan diri anda mangsa cabul.

Ella kemudiannya mengemaskinikan beberapa lagi status mengenai 'ustaz' penipu tersebut termasuklah beberapa mesej ustaz itu yang dihantar kepadanya menerusi 4 nombor telefon berlainan.




sumber:kezoom

0 comments:

Post a Comment

Assalamualaikum & Salam Sejahtera! Terima kasih atas kunjungan..Semoga ada manfaat bersama..Amin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jadual Kuliah Ustaz Azhar Idrus 2016

Jadual Kuliah Ustaz Azhar Idrus 2016

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More