Blogroll

Senarai Tajuk

Agama (368) Al-Quran (22) Amazing (69) Anak (41) Bahaya (44) Contest (1) Crazy (91) Doa (13) Download (75) E-Book (4) Fotografi (3) Garage Sale (3) Hiburan (236) Hidayah (20) Hot's (141) Ibadah (14) Info (419) Jahitan (5) Jawatan Kosong (2) Jimak (2) K-Pop (31) Kenderaan (36) Kesihatan (106) Kisah Benar (17) Kisah Sufi (14) Kitab (8) Lawak (82) Misteri (25) Most (62) Movie (83) Nabi Muhammad S.A.W (39) Ngeri (149) Novel (7) Pelancongan (2) Pelik (104) Pendidikan (263) Peraduan (1) Personal (132) Pertahanan (7) Rawatan Islam (3) Renungan (85) Resepi (31) Scarf / Shawl (8) Sejarah (35) Semasa (209) Sempoi (215) SEO (4) Seram (27) Sukan (120) Syiah (3) Teknologi (56) Tips (29) Top (10) Tudung (8) Tutorial (78) Ulama (24) Ustaz Azhar (35) Video (4) WallPaper (1) Yahudi (20)
There was an error in this gadget

Promosi Terbaru!!! Sila Klik Dibawah!!!

Thursday, May 10, 2012

Jom Mengenali Isteri - Isteri Ustaz Azhar Idrus

Entri nie adalah untuk mereka yang ingin kenal  2 orang wanita yang menjadi suri kepada Ustaz azhar Idrus. 

Sebelum ni pernah buat entry berkaitan keluarga Ustaz Azhar Idrus di entry " Gambar Keluarga Ustaz Azhar Idrus ". Disebabkan entry tersebut banyak keywords "Isteri Ustaz Azhar Idrus" yang sampai kat sini.

Dalam Entry " Biodata Ustaz azhar Idrus " ada saya nyatakan nama kedua-dua isteri ustaz sekali dengan anak-anak ustaz.



Untuk makluman korang semua, kedua-dua isteri UIA memakai niqab (rujuk gambar di atas) . Isteri pertama bernama Rogayah Binti sulong (gambar sebelah kiri) berumur 42 tahun. Manakala isteri kedua bernama Wan Halimatun Nisa' Binti Wan Mohd Nor (gambar sebelah kanan) berusia 26 tahun.



Ustaz Azhar Idrus mempunyai 6 orang anak dengan isterinya yang pertama, manakala seorang anak dengan isteri yang kedua. Untuk makluman korang juga, Ustaz azhar Idrus bakal menimbang cahaya mata yang ke-8 ( kiranya anak yang kedua dengan isterinya yang no.2. ) pada penghujung bulan ogos nanti.



Kedua-dua isteri Ustaz ada facebook. Bagi yang nak mengenali isteri ustaz dengan lebih dekat lagi boleh la search FB keduanya iaitu FB Rogayah sulong dan FB Nisya Wan.

 Klik Di Bawah :-


Okey la tu saje maklumat berkaitan isteri Ustaz Azhar Idrus yang saya tahu.
Wallahualam...

39 comments:

Gatal nya Ustaz ni! Buruk nafsu! kawin lagi? eeee....gatal! baik masuk ugama Ayah Pin aje lah. HIPOKRIT! bertopeng kan ugama utk salur kan gatal nya! konon buat benda betul...podahhhh!

Ape yg gatalnye? Dia kahwin bknnya tak kahwin. Dia pikul tggungjwab. Ko tu yg bengap sgt nk sma kn ustaz dgn Ayh Pin ape sal? Ustaz Ajar ilmu yg betul. Ko tu bodoh jgn tnjukkan. Maaf klau bhsa kasar tp komen kau buat aku geram tau tak. Fitnah la kau kat ustaz , nnti tau la ko jwabnye..

Love Nectar..cube jage bahase sikit. bahase melambangkan akhlak. bahasa juga melambangkan peribadi dan ilmu yang kita ada. Kalau ALLAH tak meletakkan hukum berkahwin lebih daripada satu tu HARAM kenape kita MANUSIA nak pandai2 meletakkan hukum bahawa ianya salah?? Sebelum berkata apa2 baik berfikir dulu buruk dan baeknya ye..Jangan maen lepas je.wassalam.

Perkara yg baik dan diterima Islam selalu dikutuk....kalau dari segi ilmu agama, UAI ni dah layak sangat menjadi Imam utk dua org isteri. Buruk nafsukah kalau beristeri hingga 4? Memang UAI buat benda betul - ikut sunnah Rasulullah saw...salah ke? Allah pun bagi izin, inikan pula manusia kerdil nak pertikai.....wallahualam.

Perkara yg baik dan diterima Islam selalu dikutuk....kalau dari segi ilmu agama, UAI ni dah layak sangat menjadi Imam utk dua org isteri. Buruk nafsukah kalau beristeri hingga 4? Memang UAI buat benda betul - ikut sunnah Rasulullah saw...salah ke? Allah pun bagi izin, inikan pula manusia kerdil nak pertikai.....wallahualam.

Apa Masalah Love Nectar turrrr....rasanya dia ada masalah jiwa kacau....sila perbanyakkan zikir2 Allah... supaya hati mu tenteram

Masing isteri dia redho... boleh duduk semeja.. itu tandanya orang hebat... jgn pertikai... kalau Allah membenarkan... mesti ada hikmahnya... yg penting dia mmpu... memikul tanggung jawab kerana Allah...

Kalau org by bodoh & gila macam L Nectar yg nak di layan mmg sampai kiamat tak akan menang. Kalau orang gila kita tidak perlu berkata apa2 padanye. Ustaz Azhar Idrus adalah seorang insan yg saya hormati walaupun sy tidak mengenalinya secara peribadi & tidak pernah berjumpa dgn beliau...mmg ramai ustaz2 di Malaysia tapi dialah manusia dan ustaz yg pertama sy memberi penuh kehormatan di Malaysia. Prinsip hidupnya yang baik dan tegas...biarlah org nak cakap apa2 pun...spt di cakap kan tadi...org yg bodoh, sombong dan gila...tak perlu di layan.thanks for reading this:)

awak yg x tau pasal islam x payah la nak kutuk pasal ustaz tu gatal! haiya

owg klu xde ilmu agame,ni lah jd nye,bodo sombong! jahil sapa ble2 la ko...banggang!sdap mulut hine ustaz azhar,,ko sape nk hine owg?dunie akhir zaman,ulamak d hina n caci,artis d martabat kn..fuckk you love nestar.puas hati ak

owg klu xde ilmu agame,ni lah jd nye,bodo sombong! jahil sapa ble2 la ko...banggang!sdap mulut hine ustaz azhar,,ko sape nk hine owg?dunie akhir zaman,ulamak d hina n caci,artis d martabat kn..fuckk you love nestar.puas hati ak

ko bodoh tahap banggang.pukimak ko.butuh pak hang!

Astaghfirullahaladzim.. kenapa bernama Love Nectar menghina Ustaz Azhar? Dia ikut jalan fitrah yg DIHALALKAN oleh Syariat Islam dan merupakan salah satu Sunnah Rasululllah.. seolah2 menghina syariat poligami dengan 'gatal'.. jangan cakap mengikut hawa nafsu iblis.

Di luar sana lebih ramai yg menyimpan wanita secara haram, ahli2 politik, ahli perniagaan yg tidak beriman..itu baru GATAL dan HARAM!...

aku rasa Love Nectar nie sorang pompuan yang belum berkahwin ... mungkin andartu/ tak pun lesbian .. kalu sorang lelaki dia adalah gay bastard... beyeh...

love nectar,ko ni bodoh sombong,ko x sekolah ke,ko agama ape hah?ko ni keturunan hape hah?

Siapo Love Nectar tu ? yg gatal ko bukan ustak..

Ntah love nectar nih..ckup kurg ajar kn ko ni love nectar..ko 2 bgus sgt ke yg suka2 hati caci maki org..ustaz azhar berkemampuan..bkn dia kaco idup ko pn yg ko nk hangat ht sgt kat dia pe sal??? Ada ke dia mta duit ko utk dia kawen?? Xkn?? Jd ko jg bahasa ko 2 cket..jgn nk menghina org je..ko ingat cket Allah blh byr cash setiap perbuatan ko 2..

Ntah love nectar nih..ckup kurg ajar kn ko ni love nectar..ko 2 bgus sgt ke yg suka2 hati caci maki org..ustaz azhar berkemampuan..bkn dia kaco idup ko pn yg ko nk hangat ht sgt kat dia pe sal??? Ada ke dia mta duit ko utk dia kawen?? Xkn?? Jd ko jg bahasa ko 2 cket..jgn nk menghina org je..ko ingat cket Allah blh byr cash setiap perbuatan ko 2..

fuh.. korang ni, chill la. Kesian Love Nectar tu. Sket2 dah la k. Ustaz baca blog ni mesti kesian gak kat LN ni. X caya korang tanya Ustaz. Ustaz kt hi best. Mesti dia ok. Kutuk mengutuk ni perkara biasa. Mmg orang dok cari silap kt je. Kan Ustaz? Orait kgkawan, saudara saudari ku, mulakan hari mu dengan senyuman. Salam ;D

yg peliknya kenapa tak cari bini kedua tu org tua je....
takdelah bini pertama tu cemburu sangat.....
tu baru namanya kawin kerana bukan nafsu.....
hai! kaum adam, bukan senang nak didik anak dan isteri menjadi manusia yg takwa!

kalu nak kawin lagi...perlu ada sifat kegatalan...kalu tidak kasihan kepada isteri2..

MANA LEBIH BAIK, KAWIN CARA HALAL KE ATAU BUAT AFFAIR DENGAN ALTANTUYA?.....

Biar bodoh tapi jangan jahil!!Belajar jangan biadap agar beradab...Budak nie bukan apa...jiwa dah "empty" sebab tu perlu pengisian..Walau siapa pun Love Nectar nie..pesan dan nasihat alu..usah kau pertikaikan hukum dan ketentuan yang Allah tetapkan.Penghinaan yang ko lemparkan pada ulamak sama juga kau menhina kewujudan diri ko yang telah Allah jadikan.Wujudnya diri ko sendiri dari mana?Dah aku terjah blog ko yang ternyata kosong tak berhuni itu membuatkan aku berfikir..betapa jauhnya hati mu dari Allah..mungkin ko masih tercari2 identiti diri...maka kembalilah engkau kepada fitrah dan kejadian yang telah Allah tetapkan..Mengucaplah dua kalimah syahadah dan bersegera bertaubat..moga masih ada kesempatan untuk kembali..aku doakan agar ko diberi Allah hidayah yang sebaik2 pengajaran...

Love nectar... awat hang ingat klau kawin lebih pada 1 ,makna nya .. hamba allah tu gatai ka.. ! pada pendapat aku ler. . cara hang pikiaq . orang kawin semata mata hanya kerana nafsu.. sbb 2 lerrrr hang kataaa macam tuuu... Bolo.. Mingunggggg!!! punya olanggg....

pantang betul ana kalau ade org menghina orang yg berilmu. >:( >:( jaga2! Allah perhatikan kamu!

This comment has been removed by the author.
This comment has been removed by the author.

Perlu berhemah dan berilmu kalau nak komen. Juga kalau nak menegur, waullahualam.

ustaz azhar nikah isteri ke-3, admin tak tahu lagi ke?

ala dia bukan ape jealous je. bukan x tau. so buat pe nak gaduh.. kalau dia tu lelaki nak kawin 4 sila kan itu kalau mampu.. perkahwinana itu adalah satu kesanggupan, tidak akan dibebani seseorang dari kesangupannya, untuk bertangungjawab, berlaku adil, so kalau dia rase dia boleh go ahead, kalau uai 3 dia 4 why not?

Ok la ustaz kawin nikah halal...daripada menteri yg ada hubungan dgn altantuya sampai ada anak sorg tu pe citer...

Bdak ni klu jmpe ngn aku siapla dicili2kan multnya yg agak kurag ajar...uai nikah boh, bkn skandal...

tgk bini dia ngan madu2 dia.. ok jerr...

tgk bini dia ngan madu2 dia.. ok jerr...

kalo org tak nikah lagi berpelukan2 org komen kat gambarnya.. loving couple.. siap doakan semoga ada jodoh dan kekal ke syurga.. ini org buat bende halal.. kutuk pulak. astaghfirullah

Alhamdulillah dh kawin lg..tp ramai je jgk ibu2 tunggal di luar sana..dlm siri BERSAMAMU pn ramai..lps ni, boleh la kawin dgn ibu tunggal untuk membantu mereka..kan mampu..

Post a Comment

Assalamualaikum & Salam Sejahtera! Terima kasih atas kunjungan..Semoga ada manfaat bersama..Amin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jadual Kuliah Ustaz Azhar Idrus 2014

Jadual Kuliah Ustaz Azhar Idrus 2014

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More